Een echt medicijnenkistje alleen voor haar !De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Her-stel-len! Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...
Toepassing:
Persing van de noten van de CalophyllumSamenstelling in één oogopslag: Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets meer dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Bijna een derde bestaat uit verzadigde vetzuren. Verschillende wondgenezende, onverzeepbare bestanddelen die ook de bloedsomloop verbeteren (waarvan Calophyllumzuur en inofylline). *Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)
Commentaar